TOKO IBU TJILIK

TOKO IBU TJILIK al meer dan 30 jaar een begrip in leiden en omstreken

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1524 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Toko Ibu Tjilik. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2022 om 23:16 Heerlijk eten en tijdige bezorging zoals van te voren aangegeven. Eten ook nog eens goed ingepakt en heet.
21 mei 2022 om 23:00 great food!
18 mei 2022 om 22:58 Rijst te lang gekookt, nauwelijks groente en één van de twee soorten vlees was anders dan ik had besteld. Geheel was zacht en een wat bittere nasmaak. Teleurstellend.
10 mei 2022 om 17:35 Bezorging was razendsnel, helaas was het eten echt gewoon goor. Alles bij elkaar in een bakje, erg sompig en slecht gekruid en ook nog rendang gemaakt van vlees dat naar rubber smaakt.
5 mei 2022 om 15:25 eten was goed. bezorger was zeer vriendelijk
30 apr 2022 om 12:15 Heerlijke authentiek Indonesische keuken. Bezorgtijd precies zoals aangevraagd 60 min op zaterdag.
28 apr 2022 om 16:37 Ik kreeg een doorweekte papieren tas geleverd. Alle satésaus was uit het bakje gelekt omdat alle bakjes op hun zij in de tas waren gedaan. Alle saus weg. Vervolgens vind ik een bak rijst met wel heeeeeeel weinig ayam (2 stukjes) en rendang (2 stukjes
22 apr 2022 om 20:06 Het duurde ongeveer een uur voordat het eten er was. Als je dat van te voren weet, hou je daar rekening mee. Ik wist dat, dus ik heb op tijd besteld. Het eten is voor mij het wachten waard.
16 apr 2022 om 9:06 Eten was oke, maar niet zoals verwacht. Alles wordt bij elkaar gedaan in een bakje, niet zoals bij de traditionele Chi. Ind., waarbij elk gerecht in een afzonderlijk bakje komt. Hierdoor was alles gemixt en smaakte het allemaal hetzelfde.
15 apr 2022 om 0:17 exact op afgesproken tijd, keurig warm !
2 apr 2022 om 23:09 Lekker, warm en op tijd bezorgd! Alleen de lange kroepoek was deels gebroken, maar dat kan gebeuren :)
1 apr 2022 om 19:40 Lekker pittig, authentieke smaak, prima hoeveelheid, lekker warm.